Услуги

Всичко което Ви трябва е на един клик разстояние.

Компютърен сервиз

Сервиз е общо понятие, което в тесния си смисъл означава „обслужване“. Ние бихме добавили „пълно обслужване“, защото включваме всички дейности по диагностика, почистване, ремонт, поправка на компютри, ъпгрейд, поддръжка на вашият настолен или мобилен ( лаптоп ) компютър. Сервизната дейност (компютърният сервиз) включва поправката не само на компютри като цяло, а и поправка на монитори, компоненти и периферни устройства. Компютърният сервиз се извършва както на софтуерно ниво, така и на хардуерно. Предлагаме също възтановяване на информация и дистанционна диагностик на вашата система.

Сервиз за електроника

Сервиз за LCD, плазмени, LED и 3D телевизори. Също така ремонтираме разнообразна електроника. Ремонт и префлашване на игрови конзоли Sony Playstation/Microsoft Xbox. Важно което трябва да знаете е че ние НЕ сме оторизиран сервиз на горе споменатите марки/модели!

Сервиз за телефони и таблети

Софтуерно разкодиране на телефони и таблети, преинсталация и отключване на мрежовия оператор. Цените варират спрямо частите, компонентите и съответната държава в която се извършва услугата. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!